CHP’de Onur Yönet adaylığını açıkladı

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığını açıklayan Onur Yönet, “Tek gayemiz gençliği ileri taşımak. 700 gençle seçime giriyoruz. Bundan sonraki ilk gençlik kolları kongresinde 2 bin üye ile seçime girilecek. Bunun sözünü veriyorum” dedi.

CHP’de Onur Yönet adaylığını açıkladı

CHP’li Onur Yönet Alanya Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Parti binasındaki adaylık açıklamasına CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Partililere önce hitap eden Kandemir, “Geçtiğimiz ay kadın kolları seçimini tamamladık. Umut ediyoruz ki CHP bu yarışlardan güçlü olarak çıkacak. Birlik beraberlik içerisinde de ülkemizi bu ucube yönetimden çıkarıp CHP’yi iktidara taşıyacağız günler çok yakın diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun. 2 adayımız var. Diğer adayımız da önümüzdeki günlerde açıklamasını yapar. Ağustos ayında kongremizi yapıp bu dönüşümü tamamlayacağız” dedi. 
“BÜTÜN ÜYELERİ OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUZ”
İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Utku Gülen de, “Kongre süreci başladı. Önümüzdeki hafta hazirun listesi partimizde askıya çıkacak ve artık salı veya çarşamba günü kongre tarihimiz netleşecek. Onur arkadaşımız gençlik kollarının kıymetli bir neferi. 2020’de beraber yönetimde bulunduk ve 3 yıl beraber görev yaptık. Sandıktan Onur arkadaşımızın isminin çıkması dahilinde bu görevi başarıyla yürütecek. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum. Gençlik kollarında 700 üyemiz var. 700 arkadaşımız oy kullanma hakkına sahip. Bütün gençlik kollarındaki üyelerimizi sandığa oy kullanmaya davet ediyoruz” diye konuştu. 
“İKTİDAR BAYRAĞINI MECLİSE DİKECEĞİZ”
İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümran Aykut, “Gençliğimiz geleceğimizdir, umudumuzdur. Nasıl Alanya’da bayrağı kaleye diktiysek, iktidar bayrağını meclise dikeceğiz. Bunu ilçe yönetimi ve gençlik kollarımızla birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı. 
“GENÇLİK KOLLARI GÜÇLENEREK ÇIKACAK”
CHP eski İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Hancı da, “Seçimler partilerin dinamizmidir. Her seçimden partiler güçlenerek çıkar. Ümit ediyorum ki bu seçimde de gençlik kollarımız daha da güçlenerek çıkacak. Rekabet her zaman iyi olanı getirir. 2 arkadaşımızın rekabetinin de CHP Alanya İlçe Örgütü’ne dinamizm getireceğine eminim. Ülke seçime gidiyor. Er ya da geç bu seçimi yapacağız. Er ya da geç bu ucube hükümetten kurtulup CHP’yi iktidara getireceğiz. Bunun için en büyük güvenimiz gençler” dedi. 
“PARTİMİZİ GENİŞ ÇERÇEVEYE YAYMAK İSTİYORUZ”
Gençlik kolları başkanlığı için adaylığını açıklayan Yönet de, “Yaklaşık 12 yıldır parti içerisinde aktif siyaset yapıyorum. 3 dönem gençlik kolları başkan yardımcılığı görevini, bunun yanında yedek başkan yardımcılığı görevini üstlendim. Genel, yerel seçimlerde sahalarda, sokaklarda partimizin bayrağını astık. Broşürlerini dağıtık. Kapı kapı gezip CHP’ye oy istedik. Tek gayemiz partimizi iktidara taşımak. Bundan sonraki süreçte amacımız partimizi daha da ileriye götürmek, gençliğimizi Alanya’da daha da toparlayıcı kılmak. Bize sırada tek şey kaldı. Türkiye’nin iktidarını CHP’nin ilke ve inkılaplarıyla yönetmek. Biz küçük, geçici bir yarışa girdik. Kazansak da kaybetsek de ilk elini sıkacağım isim rakibim. Kaybedersem de yanına gidip bana ne görev veriyorsun diyeceğim ilk isim rakibimdir. Asla gençlik kollarını bölmeye gelmedik. Tek gayemiz gençliği daha da ileri taşımak. Bugün 700 gençle seçime giriyoruz. Allah izin verirse bundan sonraki ilk gençlik kolları kongresinde 2 bin üye ile seçime girilecek. Bunun sözünü veriyorum. Partiyi dar çerçevede tutmayıp daha geniş çerçeveye yaymak istiyoruz. Önümüzde 1 aylık süreç var. Bu süreçte proje reklamlarımız yapılacak. Kongre günü bütün projelerimi size sunacağım” dedi. Konuşmaların ardından anı fotoğrafı çektirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER