M.M.T Tunç Group Alanya 3. Tiyatro Festivali'nden muhteşem başlangıç

M.M.T Tunç Group’un ev sahipliğinde Herkes Sahnede Platformu organizasyonuyla bu yıl 3.sü gerçekleştirilen tiyatro Festivali Elit Andaç Çam ile aynı zamanda hikayesini de yazan Bülent Emrah Parlak’ın paylaştığı ‘Leyla ile Mecnun Değil’ oyunuyla başladı.

M.M.T Tunç Group Alanya 3. Tiyatro Festivali'nden muhteşem başlangıç

M.M.T Tunç Group’un ev sahipliğinde  Herkes Sahnede Platformu organizasyonuyla bu yıl 3.sü gerçekleştirilen tiyatro festivali saat 18.30’da kortejle başladı. M.M.T. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç önderliğindeki korteje Galip Erdal, Umut Oğuz, Elit Andaç Çam, Bülent Emrah Parlak, Bahtiyar Engin, Hakan Karsak, Aslı Melisa Uzun, İlknur Güneş ve Yaşar Gündem gibi ünlü oyuncular ve sanatçıların yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

“FESTİVAL BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK”

 Kızılkule önüne kadar süren kortejin ardından M.M.T. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç, festivale katılan tüm sanatçılara teşekkür plaketi takdim etti. Tunç burada yaptığı konuşmada, “Festivalin Herkes Sahnede ekibi ve M.M.T Tunç Group ile birlikte büyüyerek yoluna devam ettiğini söyledi. Tunç, “Bizde geçen sene olduğu gibi bu sene de herkesin huzurunda Herkes Sahnede ekibi bu işe devam ettiği sürece bizde her sene bu festivale talip olmaya devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde daha da üzerine katarak ülkenin her tarafına yayılacak bir şekilde çalışmalar yapacağız. İnşallah tüm tiyatro severlere muhteşem bir 3 gün yaşayacağız” dedi.

VATANDAŞLARDAN TUNÇ’A TEŞEKKÜR

Programın devamında festivalin ilk günü başrollerini Elit Andaç Çam ile aynı zamanda hikayesini de yazan Bülent Emrah Parlak’ın paylaştığı ‘Leyla ile Mecnun Değil’ oyunuyla sona erdi. Vatandaşlar çok sayıda ünlü sanatçının Alanya’ya gelmesini sağladığı için  M.M.T. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2024, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER