Mehmet Kuş'a kupa sürprizi

Alanya'nın ünlü iş insanlarından olan Ponto MK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kuş, memleketi Adıyaman'ın Gerger ilçesinden gelen sürpriz hediye ile duygulu anlar yaşadı

Mehmet Kuş'a kupa sürprizi

Yurt içi ve yurt dışında çok sayıda şubesi bulunan  Alanya merkezli ünlü deri markası Ponto MK'nın sahibi hayır sever iş insanı Mehmet Kuş, bugün renkli bir sürpriz ile güne başladı. Deprem felaketinde Adıyaman'a yönelik başlattığı yardım atağıyla memleketine önemli katkıları olan iş insanı Mehmet Kuş hem doğduğu yeri unutmamış, hem de doğup büyüdüğü şehrin futbol takımına sahip çıkmıştı. Süper Amatör Küme'de mücadele eden memleketinin takımı Gergerspor'a verdiği maddi ve manevi desteğin yanı sıra oyuncu transferlerine de büyük bir katkı sunan Kuş'un yardımları ile Gergerspor kendi grubunda yenilmezlik ünvanı alarak şampiyonluk elde etti ve Bölgesel Amatör Ligi'ne yükseldi. Takımın adı ise "Ponto MK Gergerspor" olarak isim değişikliği yaparken, Alanya'da hayır sever kişiliği ile tanınan Mehmet Kuş'a bugün memleketi Adıyaman Gerger'den sürpriz bir hediye geldi.

"GERGERSPOR'U HEDEFİNE ULAŞTIRACAĞIZ"

Gerger'de "Mehmet Başkan" diye hitap edilen Mehmet Kuş'u ziyaret eden Ponto MK Gergerspor yöneticileri, şampiyonluk kupasını Kuş'a teslim ettiler. Gergerspor Başkanı Özgür Cihan Metin, Başkan Yardımcısı Sait Efe, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Polat, Şeyhmuz Akdoğan, Mehmet Acar, Selim Tekin, Cengiz Aksoy, Fatih Acar ve Hacı Ramazan Özcan'ın yanı sıra Sportif Direktör Mehmet Ergül ve teknik heyetten Ahmet Tekin ile Mustafa Atlıhan, Mehmet Kuş'a verdiği desteklerden ötürü teşekkür ettiler. Bu sürpriz ziyaret ve hediye karşısında bir hayli duygulanan Mehmet Kuş, memleketinin değerlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini, Gergerspor'u en yüksek edeflere ulaştırmak için çalışacaklarını kaydetti. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 10 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER