Alanya İnternet Haber

Netfit Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde yeni hizmet

MAGAZİN

Netfit Sağlıklı Yaşam Merkezi kurucusu Diyetisyen Necati Topal, psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye başladıklarını duyurdu

 Türkiye'nin ilk online diyet ve çağrı merkezi kurucusu Diyetisyen Necati Topal, Netfit Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde psikolojik danışmanlık hizmeti de vermeye başladıklarını müjdeledi. Diyetisyen eşi Damla Topal ve ekibi ile birlikte Kurşunlu Seyir Restaurant'ta düzenlenen akşam yemeğinde psikolojik danışmanlık hizmetinin lansmanını gerçekleştiren Topal, "Amacımız, kliniklerimiz ve online çağrı merkezlerimiz aracılığıyla herkesin hayatına dokunarak, sağlıklı beslenmenin yanı sıra ruh sağlığına da katkıda bulunmayı ve danışanlarımızın daha dengeli bir yaşam sürmelerine destek olmayı misyon ediniyoruz" dedi. 

"STRES, KİLO ALMA SEBEPLERİNİN BAŞINDA GELİYOR"
Düzensiz beslenmenin en önemli sebeplerinden birinin stres kaynaklı olduğunu söyleyen Diyetisyen Necati Topal, kişilerin yaşansının bir parçası olan stresin her an karşılaşılan bir durum olduğunu belirterek, "Kişiler, sağlıklı bir yaşam için doğru yönetilmeli. Hem kliniklerimizde hem de online çağrı merkezimizde çocuk ve ergenler için okul uyum sorunları, sınav kaygıları, aile içi uyum sorunları ile ilgili konularda, yetişkinlerde ise iş ile ilgili sorunlar, aile içi sorunları gibi birçok konuda psikolojik destek hizmeti veriyoruz. Mutlu ve huzurlu yaşamaktan zevk almayı bizimle keşfedin" dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.