Alanya İnternet Haber

Küçükyılmaz Tarım’dan muhteşem açılış

MAGAZİN

Alanya’nın tanınmış genç Ziraat Mühendislerinden Abdullah Küçükyılmaz, Küçükyılmaz Tarım isimli işyerinin açılışını Konaklı Mahallesi’nde yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.

Her ikisi de Ziraat Mühendisi olan Abdullah ve Betül Küçükyılmaz çifti, Konaklı Mahallesinde Küçükyılmaz Tarım’ı hizmete açtı. İşletme bugün yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Açılışa Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Konaklı Mahalle Muhtarı Kerim Şen, Alanya Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan duanın ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti. 

DOĞRU ADRES KÜÇÜKYILMAZ TARIM

Açılışa katılan herkese teşekkür eden Abdullah Küçükyılmaz, “Küçükyılmaz ile tarımda fark yaratın! Kaliteli tohumlar, canlı fideler, verimli gübreler ve etkili bitki koruma ilaçları ile tarımsal başarıya ulaşın” dedi. Küçükyılmaz Tarım olarak, üreticilerin ihtiyacı olan tüm tarım ürünlerini bir arada sunduklarını söyleyen Küçükyılmaz, “Üretiminizi güçlendirmek ve bereketinizi artırmak için doğru adres burası! Sizleri Alanya Konaklı Mahallesi’ndeki iş yerimize bekliyoruz” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.